Nieuwe collega: Jan-Willem Calten NIVRE-re

Met ingang van 1 november a.s. treedt Jan-Willem Calten NIVRE-re (44) in dienst bij Hanselman Groep in de functie van Senior Schade-expert binnen de vakgroep Bouw & Infra, een belangrijke pijler van de onderneming

Jan-Willem heeft na zijn studie HBO Bouwkunde en Bouwmanagement praktijkervaring opgedaan bij onder meer Grontmij Advies- en Ingenieursbureau B.V., Harsco Infrastructure B.V. en Versluisgroep Bouwcoördinatie B.V.. In 2012 maakte Jan-Willem de overstap naar de verzekeringsindustrie als Schade-expert, eerst bij Vanderwal & Joosten en later bij EMN. Hij heeft zich in die periode gespecialiseerd in CAR-, Aansprakelijkheid- en Rechtsbijstandszaken.

“Hanselman Groep timmert goed aan de weg en heeft een bijzondere marktpositie bij verschillende interessante opdrachtgevers in de verzekeringsbranche en de bouwindustrie. Na uitvoerige gesprekken heb ik bewust gekozen voor een nieuwe uitdaging bij een onderneming die zich sterk ontwikkelt. Met mijn achtergrond en ervaring kan ik van goede waarde zijn in de teams en de zaken voor de opdrachtgevers”, aldus Jan-Willem Calten.

“We zijn verheugd met zijn weloverwogen keuze voor de Hanselman Groep. Met zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid past hij uitstekend binnen ons familiebedrijf. Met zijn komst geeft Jan-Willem verdere invulling aan de gewenste versterking van de vakgroep Bouw & Infra de mooie en stevige ontwikkeling die we als bedrijf doormaken”, zo licht directeur Expertise Fred van der Zee de uitbreiding van zijn korps toe.  Eerder dit jaar (1 maart jl.) maakte Corné Rodenburg al de overstap naar de Hanselman Groep voor versterking van dezelfde vakgroep.

https://www.riskenbusiness.nl/nieuws/claims/jan-willem-calten-nivre-re-maakt-overstap-naar-hanselman-groep/