Hanselman Groep neemt ProScan uit Amersfoort over!

Met ingang van 9 november jl. is ProScan een onderdeel van Hanselman Groep!

Het gebouwinspectie en adviesbureau, gevestigd in Amersfoort, werd in 1998 opgericht en sinds 2007 door Karlo Doppenberg en Harold Janssen onder de naam ProScan voortgezet. Het bedrijf is gespecialiseerd in risico inspecties van gebouwen en installaties, onderhoudsmanagement, elektrotechnische veiligheids- en Arbo inspecties (NEN 1010, NEN 3140 en SCIOS Scopes 8 en 10, conditiemetingen en meerjarenplanningen).

In het achterliggende jaar hebben de beide ondernemingen met succes samengewerkt in diverse projecten, waaronder brandveiligheidsinspecties van elektrische installaties.

“Wij wensen ons nadrukkelijk ten gunste van onze opdrachtgevers verder te ontwikkelen op het gebied van risico management, beheersmaatregelen en claims. De versterking van ons bedrijf met de kennis en infrastructuur van ProScan geeft daar een prachtige invulling aan”, aldus directeur Fred van der Zee namens Hanselman Groep.

Karlo Doppenberg en Harold Janssen: “Als ProScan willen wij onze markpositie verbreden en onze technische kwaliteiten krachtiger positioneren. Door de jaren heen hebben wij voor ons bedrijf een solide basis gelegd met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Met de collega’s en relaties van Hanselman Groep hebben wij een uitstekende partner gevonden om de volgende stap in de verdere ontwikkeling en groei van ProScan te zetten.”