Hanselman Nieuws

Nieuwsbrief Hanselman januari 2016

HANSELMAN PRESENTEERT VERNIEUWING
Vol trots presenteren we een nieuwe strategie, huisstijl, een iPad app, een nieuwe website, blog en deze nieuwsbrief.

“We waren niet meer tevreden met de uitstraling van de website en het logo. Om onze klanten veel beter en aansprekender te bereiken, was in onze ogen een flinke vernieuwing van de communicatiemiddelen nodig. De website, de app, blog en de nieuwsbrief zijn dan ook bedoeld om dichter bij de klant te komen. En om te laten zien dat wij als schade expertisebedrijf dé expert zijn’’.

Robert Hanselman

 

NIEUWE POSITIONERING:
BETER BEKEKEN

Of het nu gaat om Bouw & Infra, Agrarisch, Civiel & Milieu, Have & Goed, Transport & Techniek of Marine: we zetten vol overgave onze expertise in. Hoe?

De kern van wat Hanselman doet zou je kunnen omschrijven als ‘bekijken’. De situatie bekijken, de schade bekijken, de mogelijke risico’s bekijken. Dit is wat wij doen, iedere dag. En wij bekijken het anders. Beter. Elke segment vraagt om een eigen aanpak. Zo zijn grootschalige bouwprojecten vaak complex, brengen risico’s met zich mee en er zijn meestal diverse partijen bij betrokken. Tijdens ons werk is het daarom belangrijk dat we ieders belangen op rechtvaardige wijze behartigen.

Maar hoe doe je dat dan?

Wij kunnen een heel traject vanaf risicoanalyses, opnames en metingen tot aan monitoring en schadeafhandeling, op ons nemen. Hierbij zoomen we uit en overzien we een heel project. Uniek, want geen ander expertisebedrijf biedt zo’n compleet pakket aan als wij. Beter bekeken dus.

 

IPAD PRESENTATIE
Om goed voor de dag te komen bij presentaties, op seminars, bij informatiebijeenkomsten en bewonersavonden etc., hebben we een iPad presentatie ontwikkeld. In deze iPad presentatie tonen we voorbeelden van projecten die we uitgevoerd hebben binnen de verschillende marktsegmenten waarin we werkzaam zijn. Hiermee geven we echt een ‘kijkje in de keuken’.

 

 

BLOGS

Vanaf volgende maand gaan we bloggen! Op ons blog kunt u met enige regelmaat interessante artikelen verwachten, die we via onze vernieuwde site en via sociale media, zoals Twitter en LinkedIn, zullen verspreiden.

In onze blogartikelen behandelen we steeds een actuele case of laten een project zien. Op die manier willen we u als klant meer betrekken bij het werk dat we doen. We laten zien hoe we te werk gaan, wat onze expertise is en hoe we de zaken ‘’beter bekijken’’.

 

 

HANSELMAN ONTVANGT 
ISO 9001-CERTIFICAAT

Vol trots hebben wij op 25 november het ISO 9001-certificaat ontvangen. We zijn hiermee de eerste organisatie op het gebied van schademanagement in Nederland die beschikt over dit certificaat.

Het certificaat laat zien dat wij als Hanselman beschikken over een modern managementsysteem op basis waarvan we onszelf als organisatie verder kunnen ontwikkelen!

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

In onze nieuwsbrieven willen we graag de laatste ontwikkelingen, initiatieven en kennis met u delen, door uitleg te geven en voorbeelden te tonen.

Na deze eerste algemene nieuwsbrief zullen we ons in de volgende nieuwsbrieven meer richten op een specifiek marktsegment. Zo houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die u aangaan, bespreken we wijzigingen in wet- en regelgeving die van belang zijn voor uw werkzaamheden en laten we cases zien waar we aan werken.

 

In elke nieuwsbrief vindt u:

•Een blogartikel;

•Ontwikkelingen wet- en regelgeving binnen uw segment;

•Cases binnen uw segment;

•Belangrijke actuele items/nieuwsberichten/artikelen binnen uw segment;

•Ontwikkelingen binnen Hanselman.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Hanselman!

Met vriendelijke groet,
Robert Hanselman

 

 

Copyright © 2015 Hanselman Groep All rights reserved.