Hanselman Nieuws

Fred van der Zee keert bij Hanselman Groep terug naar de expertisebranche

Met ingang van 1 maart 2017 zal de heer F. (Fred) van der Zee toetreden tot de directie van de Hanselman Groep. Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben bij RSA Nederland, keert hij terug naar de expertisebranche, waarin hij ruim 15 jaar werkzaam is geweest. Fred van der Zee was, zowel als expert en in management- en directiefuncties actief bij onder meer Toplis & Harding (nu DEKRA), Thomas Howell Kiewit (nu Crawford & Company) en bij GAB Robins (nu Cunningham Lindsey).

 

“De liefde voor de expertisebranche is op de één of andere manier altijd gebleven. Bovendien wilde ik werk waarin ik dichter bij de klant kom te staan. Daarnaast krijg ik bij de Hanselman Groep de kans een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Door een aandeel te nemen in de onderneming word ik mede-ondernemer”, aldus Fred van der Zee, weg- en waterbouwkundige van huis uit, die ook als directeur werkzaam is geweest voor assuradeurenbedrijf Nedasco (3 jaar), verzekeraar Erasmus Verzekeringen (2 jaar) en recent als commercieel directeur bij RSA Nederland (3 jaar).

 

Hanselman Groep houdt zich vanuit twee vestigingen (Oosterbeek en Groningen), met circa 100 medewerkers, bezig met onder meer schade-expertises, claims handling, risicomanagement, ongevallenonderzoek, waardebepalingen, bouwkundige opnamen en diverse metingen voor verzekeraars en ondernemingen in binnen- en buitenland. Binnen de directie, die bestaat uit de twee eigenaren Edwin Hanselman en Ferry van der Kwaak en technisch directeur Hilke Janssen, zal Fred van der Zee primair verantwoordelijk worden voor de expertise-activiteiten.

 

“Ik werk al een aantal jaar samen met de Hanselman Groep en ken als zodanig hun specialistische diensten en ondernemerschap. Met mijn achtergrond, ervaring en ambities vormen we een perfecte match en kijk ik er naar uit om samen met de medewerkers een substantiële bijdrage te zijn aan de kwaliteit en verdere ontwikkeling op alle werkgebieden van de Hanselman Groep”, aldus Fred van der Zee, die na zijn vertrek bij RSA Nederland in december 2016, sneller dan verwacht weer aan de slag gaat. “Deze mooie kans die op mijn weg kwam, wilde ik gewoonweg niet laten lopen.”

 

Hanselman Groep is zeer verheugd met de komst van Fred van der Zee. Mede door zijn expertise en jarenlange ervaring, zien wij zijn komst als een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.